Virkad väst


PH: LINNEKLUND!
Om bikbok fanns någonstans rätt så nära så hade jag lätt sprungit och köpt denhär, men nu gör det tyvärr inte det..

Whitney Port for BikBok.


Läste nyligen på ELLENS blogg att Whitney Port kommer bli BikBoks gästdesigner i Oktober, spännande! Hon har en stark stil och då kan det ju bara inte gå fel helt enkelt.

KONTAKTA MIG

Märkte en lite smått pinsam sak idag, jag har skrivit fel mailadress i headern! Ni kontaktaktar mig på [email protected] alltså inte [email protected]!!! Jag ska ändra headern så fort som möjligt.

Crochet War.


Förutom att jag ska införskaffa min dröm (virkad klännig) till sommarn har jag fått syn på dessa UNDERBARA badkläder!!111 Jag lovar att om jag hade någon av dem i mitt behåll hade jag legat på stranden hela dagarna även i regn. Jag har en kärlek till virkade kläder överhuvudtaget och nu känner jag att priset snart inte kommer spela någon roll alls jag är såååå nära på att klicka hem allt virkat på denhär sidan nu. Jag har bestämt mig för att kriga för min virkade klänning och jag bestämde just att jag ska göra det samma med bikinin.Ni hittar bikinin HÄR och baddräkten HÄR!

Svar till Ann

Hej! Snubblade över din blog och tycker att den är toppen!
Kollade på länken du tipsade om men hittade inte dessa tees som fanns på bilden :/

Hälsningar/ En ny läsare.

Jag var lite slarvig med länken, men om du går in HÄR (mer spesificerad länk) så kan du bläddra bland tröjorna, alla ska finnas någonstans där eftersom bilden är tagen från hemsidan. Tack, det värmer så otroligt mycket att få fina kommentarer, jag blir verkligen superglad! Hoppas du hittar det annars får du kommentera igen.

SKOMANI


Gud va underbart det skulle vara att ha dessa i sitt behåll!! Hittade dem på ELLENS BLOGG! åå jag vill åka till hong kong och köpa dem genast!

-------


Nu ska jag ta mig i kragen på riktigt och blogga mer än ett enda inlägg per dag minst 3 stycken! Angående uppdateringen förra veckan så hade jag feber och var stenförkyld, hade som ni kanske förstår noll ork då, men nu är jag back on the track så att säga!! Jag tänkte börja med att visa HANNAS nya skor från acne. Man kan bara inte låta bli att älska acne, deras udda och snygga saker-helt underbart!

BASPLAGG


Rekommenderar alla som letar efter snygga och enkla baströjor att klicka in HÄR!

Svar till Mimmi

ANGÅENDE SY PROJEKT:

Oj det här är helt min stil! Såg helt underbar ut, du vet inte var det går att få tag på mönster va? Jag är dålig på att rita eget. För övrigt, jag gillar din blogg, den är annorlunda och lite mer... ethnic. Vilket faller mej i smaken =)


Tyvärr vet jag inte vart mönstret finns att få tag på, bilden är från we♥it om jag inte minns helt fel så jag har inte en blekaste aning tyvärr. Tack gud va glad jag blir! Jag får ett brett leende på läpparna när jag hör sånt här :)

Tips


Även en enkel vardaglig outfit kan genast bli mer festligare om man tillägger ett par höga klackar eller en fin acessoar!

American gold.

Supersnygg från american gold!

Snake pattern


Nytt på stylestalker! De mesta går i orm mönster,så ni som gillar ormmönster har hittat rätt.

H&M fashion against aids 2011



Phs: HM!
Den 26 april släpps F A A kolektionen i butik!

Listan,dem 17 snyggaste


PHS:here!

Har hittat en ny favorit blogg *tips tips* songofstyle!Hennes kläder är verkligen gööör snygga, värt att kolla in helt klart.Listade några av hennes finaste outfits, jag skulle kunnat lagt på minst 100 stycken till om jag hade tid!

Light colours.


I made this ph @ polyvore.com!


Jag tror inte att jag är ensam om att vilja ha sommar och drömmer om att gå i shorts och bara armar hela dagarna, eller? Jag kommer satsa på lätta ljusa pudriga pastell färger i sommar, de bärs ju så snyggt till brun hy, vilket jag definitivt ska skaffa massvis av i sommar! Allt är från Polyvores shop.

Drömjackan, helt klart


phs:wheredidugetthat.com

Tror ni inte att jag har gått och blivit sjuk nu på lovet? Jag skulle tränat idag på morgonen men nu blev det inte så eftersom jag låter som själva Darth vader när jag andas och dessutom nyser ikapp med mig själv. Dessutom är min hals helt förlamad. Det känns lockande att sitta insvept i denhär underbart mysiga jackan, gud så jag vill ha den just nu, så mjuk, den ser ut som att va mjuk som en nallebjörn!Nu ska jag fortsätta knapra halstabletter, hoppas ni mår bra xo

Sommar outfit.


Pysslade ihop en snygg sommar outfit, lägg märke till att jag inte har satt dit några skor, jag älskar nämligen att gå barfota på sommaren!

Sick,typ.

Kom hem från sånglektionen för drygt 2 timmar sedan. Just nu kollar jag på en film och dricker te, känner mig lite förkyld så jag sitter insvept i en filt.

Topshop-unique collection.


Topshops nya kollektion går i mycket mönster med lite gammelmodigare modeller åt 70-talet. Jag tycker denhär kollektionen var vågad och att det var coolt att dem tog med de runda brillorna igen!

FRUKOST.


Har precis sättit på en film, så nu ska jag äta min frukost som ni ser på bilderna!Och solen skiner in i rummet, så himla mysigt. Jag känner att dethär blir ett litet frukost tips på en förhoppningsvis bra och nyttig frukost, hehe ? Ni får ha en fin alla♥dag iallafall med era nära och kära!XX

Fjädrar föralltid.


Spellsjewellery

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft noll inspiration dessa dagar!
Ååå vad jag önskade att allt hade sin plats i min garderob! Och att det var jag som gick på dem långa vita stränderna i solen, istället sitter jag omringad av ett tjockt lager snö som inte vill smälta, det känns inte alls bra om jag ska va ärlig.

Istället för shorts


Fick den bästa inspirationen idag HÄRIFRÅN! Jag tycker det är så himla tråkigt att bara gå i en enkel jeansjacka på sommaren och fick världens bästa idé! Istället för att pimpa shortsen med nitar, så pimpa jeansjackan, hur snyggt somhelst! Jag ska inhandla nitar så snart som möjligt och dra fram jeansjackan.

Jag undrar bara.

Vad säger ni vill ni ha en frågestund eller veckans blogg för ovanlighetens skull? Ni är väldigt tysta, men nu får ni slänga in en kommentar om hur ni vill så hörs vi imorgon!

Nytt på nastygal!


Nastygal har fått hem riktigt fina grejjer i sin webbshopp! Nytt och fräscht kolla HÄR!

Svar och så..

Joo om lite mindre än en timma drar jag iväg till sånglektionen, så uppdaterar när jag är hemma! Förövrigt fick jag två frågor innan om hur jag kom med på blogg.ses framsida hursomhelst har jag inte en blekaste anning, de var väll någon snäll person (?). Om någon vet det kan ni ju alltid skriva en liten kommentar (måste ju tacka den eller något)!xxx

Nytt på monki.



Jag blev just kär i en ny inkommen jacka från monki. Den fina röda färgklicken, gud så snygg till rätt grejjer. Perfekt i regnigt väder, vilket det nästan är hela tiden här. Dessutom är den randiga klänningen dödligt snygg, till bruna ben, remmsandaler och en blomma i håret kommer det se perfekt ut. Och till sist den svarta, den är en perfekt strandklänning eller kväll/party klänning med smycken till! Hur snyggt låter inte det?

?

Jag har skolarbete att göra, så uppdateringen nu kommer få lida! Iallafall nu tänkte jag ställa en viktig fråga till er, vad vill ni se i bloggen egentligen, vad tycker ni är kul? Veckans blogg, mer outfits, tips på bloggar, tell me!!

snygga smycken


Dem absolut snyggaste smyckena finns HÄR!Jag vet nog ingen annan som har snyggare eller underbarare smycken faktiskt. Om jag hade fått som jag velat hade jag ägt precis alla smycken på hela sidan, utan tvekan!

Summer looks.



http://www.thestonecoldfox.com

Till sommaren ska jag köra copycat på alla dessa supersnygga outfits, med blommor i håret och allt, det kommer nästan att bli elakt snyggt!!1!

Läderliknande.


Ph:Hilda!
Det är väldigt många som har haffat stilen med lädershorts, vad tycker ni hiss eller diss, själv tycker jag det är hel ballt!

Lika stort som alltid


Det är typiskt mig att bli kär i stora klumpiga halsband! Denhär underbaringen kommer ifrån topshop för ca 315 svenska kronor.

stil


PHS!

Hennes stil är så snygg.

Ny puder rosa klänning.



Den gör sig inte direkt super bra på bild, men iallafall min underbara mammi kom hem med denna innan jullovet, men jag glömde att visa den.

Till bruna ben


Ph!

Å jag dog lite när jag såg dessa vita Jeffrey campbell! Gud så snyggt att ha på sig i sommar till bruna ben..

Nelly.com


Riktigt snyggt från nelly för 69kronor!

Home is wherever I'm with you.


Ni vet ju att jag inte är någon youtube tjej alls, jag brukar aldrig lägga ut några sånna klipp på bloggen, men det här blir ett undantag. Gud asså jag smälter när jag ser den lilla tjejen sjunga&när hon säger one day I'm gonna whistle, gud så härliga människor det finns!

Shorts


PH: fashiontoast

Det ska ju komma in några liknande shorts på hms nya kollektion hm conscious collection! Jag  känner verkligen ett starkt behov av dem, de är ju så galet snygga! Jag ska banne mig haffa dem.

Hm trend



Phs; linn!

Grymt snygg!As kalas till ett par urtvättade håliga jeans.Å Å  V A D  J A G  V I L L  H A  D E N !

I love my bed.


Ph: Natalie.

Idag är min filt min bästavän. Jag har suttit invirad i den, nästan heladagen. Just nu blåser det storm ute,nästan, så jag ska fortsätta med skolarbeten nu, även fast sängen känns otroligt lockande 1 timme framöver just nu, men vi får se hur det blir!

Snygg varm sak.

Ph: here!

H&M- Conscious Collection


ph: victoria!

Jag fullkomligt smällte när jag såg denhär kollektionen! Gud så snyggt allt är, shortsen och linnet är helt klart mina favoriter!!

Kenza, finest awards.


Ph: posh24.se

Åååh jag dör så snyggt kenzas hår och outfit var på finest awards!! Hon var den bäst klädda.

I-nspiration



phs: we♥it

Okej jag tänkte bara säga att det blir dåligare uppdatering nu torsdag- fredag, det är så mycket i skolan och den går före.

Om jag bodde i ett varmt land..



Phs: Oraclefox


Då skulle jag minsann spendera mestadelen av dagarna på stranden eller på någon fin klippa. Sola, bada, umgås, äta gott . Förmodligen skulle jag nog också surfa lite då och då (om jag hade kunnat vill säga). Jag hade shoppat alldelles för mycket, blivit superbrun&sprungit i enkla plagg helatiden. Ååå gud vad härligt det hade varit!!! Vad hade ni gjort?

Lila,ny.



Tröja-Noa Noa, ring-ginatricot, jeans-cheap monday.

Imorse när jag kolla ut genom fönstret var det regn,slask,is blandning ute så jag valde att ta på mig världens skönaste tröja. Den gör sig dock inte sig bra på bild alls.