UPPEHÅLL

Har haft en helt grym midsommar och sommar med massa härliga brudar&boys, och därför har det inte blivit någon uppdatering. Nu kommer bloggen få lida i två veckor för att jag varken kommer kunna blogga eller ha tid,förlåtförlåtförlåt, men ibland blir det så, vi hör när jag är back! sköt om er.
UPDATE: gissa om jag kommer ha mycket att berätta när jag är tillbaka!? håll ut.

victoria's secret fashion show


Om ni inte redan kollar, slå på 3 an på era burkar där hemma och kolla på reprisen av victoria's secret fashion show .
Alla är så galet snygga i sina skitstora fluffiga vingar och skyhöga klackar!

JACKSON ANGEL


Sjukt snygg väskmodell från Jackson Angel. Inte för lite eller för mycket fransar och lägg märke till pärlorna imitten dessutom. S K I T S N Y G G ! Pax för den imitten.

VIT DRÖMHelt j*vla otroligt snygg klänning lowe hittade på outleten, hon har ju chansen att ta vara på de snyggaste innan de kommer ut på själva outleten eftersom hon jobbar där. Jag själv såg den aldrig, men man vet aldrig, de kanske finns någon lycklig själ där ute som gjorde det, livet är orättvist ibland.

FRÅN PROENZA


sannatranlov.se

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om armbanden om jag ska vara helt ärlig. Dem är fulcoola, typ coola men oerhört biffiga och ganska gräsliga. Eller vad tycker ni?

LIKA SYGGT SOM ALLTID


Rumi överträffar sig själv som vanligt.

FOLLOW MAGAZINE


Håret och hatten dödar.

EN GAMMAL.


Tänkte visa i lite slarvigt tagna iphone bilder vad jag hade på mig på min födelsedag(som jag visst glömde att visa) för typ 2 och en halv månad sedan. Jag hade på mig min älskade Johnny Was blus.

FUNDERINGAR


PH: weheartit.
Jag skrattar nästan lite när jag tänker på att vi faktiskt har sommarlov, jag har liksom inte fått in det i min skalle än. Kanske är det för mitt "sommarhäng" inte har kommit hit ännu, men fick höra att några kommer senare idag typ vid lunch. Personer som inte har vänner på långt håll fattar inte hur mycket de betyder att få träffa alla igen, de var ju ett år sedan och när man äntligen (!!!!) får träffa folket igen så dör man nästan av lycka typ för då vet man att sommaren kommer bli så förbannat bra i år (igen).


INSPIRATIONVIA: fashiontoast.

FRÅN ZARA


PH:ELLENCLAESSON
Lite lagom enkel sådär och rätt snygg också!

NELLY QUALITY OUTLETIgår var jag och min vän och spenderade några timmar inne på åhaga på nellys outlet. Jag hittade några grejjer som ni så småning om kommer få se.

NYTTFrån Fanny Michel i göteborg, hade på det i fredags dagen till ära.

FREDAGENS FÖRFÖRRA VECKAN


IGÅRIgår efter avslutningen gick jag och min fina vän och fikade och satt och snackade lite, de var riktigt fint.

ISTÄLLET FÖR HALSBAND.


ph: oracle fox.

Jag var och är fortfarande helt förälskad i halsband med sten i och såg just att de har kommit matchande armband till från Pamela love, vilket va rätt snygga, men jag gillar fortfarande halsbanden bättre.

FÄRG


Riktigt snygga färgklickar som angelica har köpt! Den gula är från lindex 199 kr, den blåa och den beiga från H&M 99 kr, skitsnygga verkligen och absolut inget farligt pris, spring och köp.

PAUS

Jag tar en liten paus under kristihimmelsfärd, alltså kommer det inte bli så många inlägg varje dag pga att jag vilar efter alla prov och skrivningar vi har haft denhär senaste veckan så att jag ser hel och fräsch ut när de så småning om blir sommarlov och då kommer uppdateringen bli bättre, men jag är tillbaks på tisdag! Puss.