Gott nytt år!



Vera wang bridal collection spring 2011.

Istället för att blicka tillbaka på 2010 kan vi kolla framåt på det som kommer! Vera Wangs brud-vårkollektion inför 2011! Någon lycklig tjej kommer förmodligen träffa sin drömkille och gifta sig i någon av dessa supereleganta klänningarna. Tänkte önska er ett gott nytt år när jag ändå är i farten, jag känner på mig att 2011 kommer bli kanon! Gott nytt år iallafall, ni gör min dag!

Tatto.



googlade bilder.


Är aldrig den som har velat ha en tattuering, men jag blir liksom så sugen på att tattuera in en fjäder eller en betydelsefull text på innerarmen eller skuldran! Det är ju så snyggt.

Saknar mina tjejor.



Hanna mw.


Hanna måste vara den som äger världens finaste bikini! Åå, är i gamla arkiv och rotar! Jag vill sätta på mig converse och somriga kläder nu utan att trampa i en snödriva det första man gör när man går ut. Jag längtar till sommaren då jag (äntligen!) får träffa mina fina små klipska vänner!
Just nu ligger jag sömnlös och lyssnar på NRJ, fick just höra reprisen på Knappen&Hakims wake up call, dem är ju fan bäst! Jag skrattar alltid lika mycket när jag hör på dem.

dem bästa!



goooooooooooogle!


Joo nu är det såhär att jag har inte min datasladd till kameran för tillfället så ni får nöja er med bildkällor fram tills nästa år! Vilket i och försig är imorgon, men ändå. Imorgon kommer jag nog ha fullt upp tror jag, det blir väl ett härligt gäng med kompisar här får jag väl hoppas!
Sist, men inte minst vill jag bara säga att mina kusiner måste vara dem bästa man kan ha! Dem är som bröder för mig & en syster, jag älskar dem av hela mitt hjärta!

Nattuggla.



elyse taylor via knight cat.


Tänkte skriva en liten lägesrapport! Förstochfrämst, ja jag lever&dethär är en live-bloggning om man kan säga så, efter så många tidsinställda inlägg var det dags nu. Jag har varit lite halvt urtömd på energi nu efter julhelgen, det har inte blivit tidigare än 3 (på morgonen!) i säng någon natt. Gå upp tidigt är liksom inte min grej. Jag är en nattuggla kan man säga. Hur som haver sitter jag här inne på min fjärde kopp med lussebulls te.

Ni får en liten inspo bild som får mig att bara vilja springa och sätta mig i närmasta träbåt&ro till någon öde ö mitt ute i havs.

Angelica Blick!



nyheter24.se/modette/angelicablick.

Hennes outfits är helt otroliga!

Fint.



Fint målat av idontlikedetours.com! Själv kan jag avslöja att jag knappt kan hålla i en pänsel, pinsammt nog.

Sommar



contributormagazine.com


Tänk så mycket man kan sakna en årstid...

Christmas!



Nu ska jag spendera lite värdefull kvalitetstid med släkten, ni får ha en fin jul allesammans! xoxo

Space





Diana@lookbook/acne.

Älskar rymdtryck! Skulle vilja ha en acne t-shirt med ett rymdtryck på.
Har gått och klämt på lite av mina julklappar, de hör ju till faktiskt. Dessutom såg jag när jag gick in på blogg.ses framsida att dem har skaffat en iPhone app, riktigt bra!! båda tummarna upp xoxo

Byxor.



Riktigt snygga&coola byxor som ni hittar HÄR!!

Spets.



På saras blogg kan ni se denhär superfina spetsskortan från sisters. Hon matchar den perfekt med hatt och fjäder i örat! Absolut värt att kika in här.

Blogg.se + iphone= app

Är nyfiken på när blogg.ses efterlängtade iphone app kommer! Inte för att jag vet om det kommer någon överhuvudtaget, men det hade varit praktiskt att ha. Man kan ju nämligen inte ladda upp bilder annars. Bubbleroom har ju en&den är till och med gratis, så varför kan inte blogg.se skaffa en?? Lite onödig text, men har alltid undrat!

Världens braigaste!



Weekday via hanna mw.


Fint armband förövrigt! Annars tänkte jag säga att jag snart ska till världen braigaste mormor&morfar, lite högre upp i landet! Men jag har ordnat lite tidsinställda inlägg, som poppar upp varje dag! Förresten har jag äntligen lov, nästa år är det nya tag WOHOO!

Orm



Blir faktiskt lite sugen på att ha en silverfärgad orm runt min hals. Det kanske skulle göra så att jag slutade vara livrädd för ormar? Fast då har jag min spindelfobi också... hur som haver hittar ni halsbandet här.

Chanel Iman

Chanel Iman är helt otrolig, hon vet verkligen vad som är snyggt. Hennes hår&outfits är alltid lika snygga.

Golden dresses.

Den guldiga klänningen hittar ni på topshop!

Needsupply.com



Needsupply.com.


Batik.

Fashiontoast.

Orkar inte räkna alla gånger jag letade förgäves efter en liknande klänning i sommras. Hoppas denna sommaren ger mig mer tur! Den är galet snygg, eller hur?

modekungen



Kan tipsa alla om en riktigt snygg tunika från modekungen! Vad tycker ni?

Perfekt till en ring.



Hennes stil&klänning är helt underbar!! Tänk om man kunde få lov att gifta sig i en sådanhär när den stora dagen kommer, hade inte de varit otroligt? Om ni inte redan kollat in hennes sida gör ni det HÄR! Imorgon kommer jag vara på volleyboll turnering hela dagen, får se hur det går, men iallafall önska mig lycka till! XOXO

one teaspoon winter 2011



one teaspoon winter 2011. /knightcat.

Kom igen nu hörni, kommentera lite mer!



Pre collection, acne women's 2011




Hade en riktigt väl behövlig sovmorgon idag så nu skall jag snart bege mig till skolan, vi hörs när jag kommer hem!

Blake Lively.



Riktigt snygg klänning alltså! Håret&klänningen är helt underbart snyggt.

Förälskelse



Fashiontoast.


Tittade in på Rumis blogg lite snabbt&fick nästan en chock när jag såg dessa shorts!! Åååå, gud vad snygga! Och tröjan var också riktigt cool, men shortsen var helt makalöst snygga!

olivia palermo.



olivia palermo som var med i posh 24 bäst klädda för inte sålängesedan. Hennes gyllenbruna hud matchar hon perfekt med skyhöga klackar&något helt sjukt awesome klädesplagg!

A withe dream.



marchesa.

Klänningen är helt underbar! Pärlorna är sjukt coola, men det känns som dem kommer gå sönder om man rör sig minsta lilla.

Handsmycke.



spanishmossshop.

Riktigt snygga grejer från spanishmossshop!!

American.









Skulle vilja äga ett par jeansshorts med den amerikanska flaggan på! Supersnyggt om jag får säga det själv.

Play me style.



Sitter och pluggar till franskaprovet! Känner mig hur usel som helst&har inte kunnat knäppa en bild på mitt fina skärp! Minneskortet är slut&sist jag lade in korterna på datorn ville den inte samarbeta utan dog istället.

Forever 21.



Riktigt snyggt halsband från forever 21! Turkost&maffigt, helt rätt.

Detaljer.



oracle fox.


Skulle göra mycket för att få tag på liknande saker tills i sommar, men sverige har ju inte direkt dehär stuket på affärer. Skitsnyggt ändå!

Freepeople.



Freepeople.

Snyggt! Härmed tilldelar jag er varsin plats på min önskelista.

Elle spain, december 2010



Super snygga Irina Shayk!

Necklace



weekday.

Spanade in denhär snyggingen på weekdays hemsida! Snyggt eller vad?

In the bathtub.



Kate moss!


Känns som om de var åratal sedan jag tog en bild , men imorgon kommer en bild på mitt älskade skärp! Mycket i skolan nu därför har uppdateringen varit väldigt dålig. Just nu sitter jag och försöker trycka in franska ord i huvudet tills imorgon&har dessutom prov nästa vecka. Förresten kommentarerna är borta, det känns väldigt tomt när det står noll kommentarer !! xoxo

Stilen



Stilen på den här bilden är så underbart snygg! Åter till hårbanden , vart kan man hitta sånna snygga? Letar ihjäl mig efter ett snyggt svart hårband, det finns inget någonstans! Får fortsätta med att leta, eller någon a er kanske vet vart man kan hitta ett liknande för ett hyfsat pris? Då är det bara att slänga in en kommentar, skulle bli oerhört glad!