Halloween


Pics;knighttcat

Ha en fin halloween allihopa!

minakieumiSnyggt som tusan!

minakieumi

Ring/ar


M.K OlsenÅåh, vad jag gillar hennes stil! Jag skulle göra mycket för att få hennes garderob. Så snyggt&inspererande!

Äckligt väder
Hunkydory, tunika, jeans, ring&en inbakad fläta! Enkelt, varmt&slappt. Det har regnat, regnat&regnat idag.

Dreaming of sunny days

Slänger upp en outfit bild snart!

Beautiful

Pics; Studdedhearts.


Det är helt grått på himlen just nu, så jag passar på att slänga upp ett färgglatt inlägg nu! Förövrigt är spotify på högsta volym.

CopycatKlickade in mig på Ginatricot och såg dessa! Så lika Tjallamallas. Eller är de bara jag som ser likheten?

Elsas världJag måste läsa Elsas värld! Jag har ju läst Elsas Mode&och älskade den, mode böcker är bara för bra.

Maybe,Jag gillar den! Ni hittar den på monki.

En enkelJag har suttit och pysslat ihop denna enkla outfiten! Imorgon kommer uppdateringen inte va så bra, jag ska gå på stan och sedan träna, men ska försöka slänga ihop några tidsinställda inlägg!

Cheap MondayHur snygg på en skala 1-10? Den här skulle göra sig bra till ett par boots, en tunika&ett par svarta jeans! Ni kan hitta den på Weekday för ca 370 kronor!

TjallamallaVad är det med mig och fjädrar egentligen? Jag bara älskar fjädrar i alla olika modeller och färger. Fjädrar är kärlek!
Funderade ju starkt på att klicka hem ett par av dessa från Tjallamalla, men självklart var dem slut!

ZaraVäskan är från Zara!


Frans galning nr 1 kan man kalla mig om man vill! Jag är beroende av fransar och fjädrar, de är ju bara för snyggt.
Tänk er väskan till ett par sönderblekta klippta jeans med en vanlig vit t-shirt och en himla massa olika halsband och ringar till, hur snyggt? Den kostar 799 riksdaler!

Gillian Zinser


Bilderna är googlade!

På nästan varenda modeblogg får man se Gillian Zinser och hennes inspererande outfits. Jag tänkte inte vara sämre, utan tänkte slänga upp lite outfits i dehär inlägget! Allt hon har på sig är gaaalet snyggt. Själv skulle jag inte tacka nej till att ha hennes garderob hemma! Eller vad tycker ni?

Monki&cocoo

Jag skulle absolut inte ha något emot om dem här kläderna&smyckena valde att flytta in i min garderob!
Smyckena är från cocoo&kläderna är från monki.

Ja tack!

| Pics; Knightcat|

Ååh vad jag skulle vilja ha ett sånt här halsband hängande runt min hals just nu! Hur snygga som helst ju, men över tvåtusen spänn för ett av dem, ne de får nog vänta något tag till.

Snäckor på min arm.

Har glömt att visa ett sommarfynd jag gjort. Den här godingen blev min för endast tjugolappen! Varje gång jag ser den tänker jag på sommar,sol,strand,hav. Det kan behövas nu. Tänk att sitta i en solstol i värmen och va ute med kompisar tills klockan är alldeles för mycket, hur härligt är inte det?
Nåja jag tänker inte klaga på snön nå mer, de är ju trots allt mysigt med snö med!

Fransar


Fick bara en impuls efter att ha kollat på Elins blogg, jag var bara tvungen att visa er!
Jag vet inte hur många gånger jag har tryckt på denna snygga capen från weekday. Jag är ju förälskad i fransar som några vet! De har också funnits en liknande cape från Åhlens, tänkte bara visa er en favorit från weekday!

Två nya älsklingar i mitt smyckeskrin.

Tänkte presentera er för två nya bekantskaper i form av ringar! Två underbaringar helt enkelt, älskar båda extremt mycket.
Köpta på ginatricot&glitter!

I öronenKom in på JFR hemsida och såg dem här små godingarna, hur fina? De kostar bara 119 riksdaler, kanske skulle jag beställa ett par. Dem hade väl hängt snyggt i öronen till mitt kors linne? Dem är iallafall BIG love för mig, hur jäkla snygga som helst! What do you think?

Snow on the grown.

Idag körde jag på odd molly, hunkydory och cheap monday! De hållde mig varm idag trots de kalla vädret.

Coola som tusan!l pic; studded hearts l Jag har redigerat den lite l

klickade mig in på studded hearts för en stund sen och såg dessa colingarna på bild! Jag vet dock inte om jag själv skulle ta på mig ett par sådana, eller varför inte? Nä, de får jag nog fundera på! I vilket fall är dem väl för coola.Kors
Har ju inte visat ett fint tillskott i garderoben från sommaren! Tycker inte linnet gör sig så rättvis på bild och är lite osäker på dehär med dem breda axelbanden. Annars är jag nöjd och fin med dehär linnet!
Och förresten, var har kommmentarerna tagit vägen?

De två i mitt fönster.Jag måste bara börja att säga att mina ben var döda när jag kom hem! Jag gick i shorts hem (vi hade idrott de sista) och de var så jäkla kallt, jag hade knappt någon känsel när jag kom hem.
Annars tänkte jag visa er de två i mitt fönster. Tänk vad man kan hitta om man städar hyllorna i sitt rum! Den lilla figuren har mormor&morfar köpt i Thailand och plåtburken är från Cuba.

Absolut-behov-av-modetidning!Det kändes verkligen som jag ville ha en modetidning idag och nu är jag super serious när jag säger detta; de fanns faktiskt bara bubbleroom magasin där! Helt sjukt, men de går de med.
De känns iallafall bra att va igång med bloggen igen, har längtat faktiskt, annars kommer de övriga inläggen från min iphone och den kan man inte lägga ut bilder från så annars hade de varit bättre uppdatering.
Nu snart hade jag tänkt hoppa in i duschen.